Aniforman verkkokauppa auki!

Vallitsevan tilanteen takia minun on täytynyt muuttaa totuttuja tapoja ja luoda uutta tilalle: Aniforma tarjoaa nyt verkkokursseja ja yksilöllistä etäohjausta koirien lihashuollon, treenaamisen ja hyvinvoinnin tueksi 🐾 Etäohjaukseen ja verkkokursseille voi osallistua mistä tahansa nettiyhteyden ja kameran välityksellä!
Käythän katsomassa verkkokaupasta, mitä sinun ja koirasi tarpeisiin on tarjolla ja vinkkaa myös kaverille tai koko treeniporukalle 😉 Käy myös tykkäämässä Aniforman Facebook-sivusta niin pysyt ajan tasalla tulevista verkkokursseista! Tulossa on mm. näyttelykoiran ja urheilukoiran kuntokurssit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close