Verkkoluento metsästyskoirien omistajille 14.5.2020!!!

Verkkoluento to 14.5.2020 klo 18: Metsästyskoiran fyysisen kunnon kehittäminen kohti metsästyskautta. Ohjeet sopivan ruokinnan ja liikunnan toteuttamiseen. 2 h verkkoluento.

➡️ Osallistuminen luennolle on ostettavissa verkkokaupassa, hinta 25 €:
https://holvi.com/…/produ…/4583acf104b47c52c2d14e5bc4dd43ff/

➡️ Luennolla saat käytännön ohjeita siihen, miten harjoittelu toteutetaan niin, että se tuottaa tulosta ja mitkä asiat koiran ruokinnassa on oleellista huomioida!

Metsästyskoira työskentelee metsästyskaudella intensiivisesti ja kehoaan voimakkaasti kuormittaen. Peruskunto ei kehity koiralle itsestään, vaan sen rakentamiseen täytyy käyttää aikaa ja energiaa, minkä saa takaisin moninkertaisesti metsästyskaudella ja sen jälkeen!
Hyvässä fyysisessä kunnossa oleva koira jaksaa paremmin myös henkisesti, kestää rasitusta pitempään ja palautuu nopeammin. Ravitsemuksella on ratkaiseva vaikutus käyttökoiran suorituskyvylle. Oikeanlainen ravinto tukee fyysisen kunnon kehittymistä ja koiran käyttöominaisuuksia.

Luennon järjestää Eläinfysioterapia Aniforma yhteistyössä Punkaharjun Metsästysseuran kanssa. Luennoitsijana eläinfysioterapeutti Elina Nuutinen.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close