Hyvinvoiva koira -verkkokoulutukset!

Huhtikuussa 2021 järjestetään verkkokoulutuspäivät teemalla ”Hyvinvoiva koira”. Ensimmäinen koulutuspäivä pidetään lauantaina 10.4. aiheena hyvinvoinnin tukeminen lihashuollon ja ravitsemuksen keinoin.
Toisen koulutuspäivän aiheena lauantaina 24.4. on koiran normaalin liikkumisen ja sen häiriötilanteiden tunnistaminen sekä testaukset ja harjoitteet kehonhuollon toteuttamiseksi kotioloissa. Lisäksi perehdytään eri ikäkausina tapahtuvaan treenaamiseen ja liikuntaan. Toinen koulutuspäivä toimii jatkokurssina ensimmäiselle.

Koulutukset toteutetaan kokonaan verkossa Zoom-yhteydellä. Koulutuksiin kuuluu teoriaosuus ja käytännönharjoittelu. Kurssille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia käytännön osioihin, kuunteluoppilaita otetaan myös mukaan! Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Savonlinnan kesäyliopiston kautta:

Hyvinvoiva koira – alkeiskurssi VERKKOKOULUTUS – Savonlinnan Kesäyliopisto (savonlinnankesayliopisto.fi)
Hyvinvoiva koira – jatkokurssi koti- ja harrastuskoirien omistajille VERKKOKOULUTUS – Savonlinnan Kesäyliopisto (savonlinnankesayliopisto.fi)

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close